Börjesson Handskar AB
Språk Suomi English
  Hem » Om Börjesson Handskar
Kategorier
Information
Om Börjesson Handskar
Börjessons säljare
Börjessons personal
Kontakta oss
Om Börjesson Handskar
Vi går i gamla fotspår………

Redan 1899 finner man ursprunget till det traditionsrika företaget som Börjesson är i dag. Resan har varit lång men värderingarna är de samma. Bengt Börjesson startade sitt garveri i Bjästa 1899. 25 år senare började hans söner tillverka handskar i det som senare blev Sveriges största handskfabrik. Kunskaperna från över hundra år i branschen utgör grunden för tillverkningen av dagens produkter.

Vi värnar fortfarande om vårt nordiska arv med produkter anpassade för vårt klimat både vad gäller material och formgivning.

De material vi använder i våra produkter är till största delen naturmaterial så som det varit från starten. Ull är det material som fungerar bäst i rusk och kyla. Det har unika värmehållande egenskaper som knappast kan överträffas. Läder är ett hållbart, flexibelt och tåligt material som formar sig efter dina händer och som bara blir skönare med åren. Finns det bättre material för vårt klimat?

Sedan begynnelsen formger vi alla våra produkter i Sverige med vår rika mönster- och kvalitetstradition som ledstjärna. Ett koncept som fungerat i mer än hundra år och som vi håller fast vid. Vi är dock inte främmande från att sätta en modern touch på det traditionella för att alla kunder ska hitta något passande.

Vår filosofi är att skapa produkter som är hållbara både i modell och kvalitet och som hänger med länge. En universell grundtanke som fungerar både i dåtid och i framtid.

Varje kund är unik och viktig för oss. Målet är att ge en personlig och snabb service till alla våra kunder. Vårt fokus är att ska bli nöjda.

Vi tycker om våra kunder!


Börjesson - sedan 1899! Först i Sverige.

Vill du hellre ha kataloger i pappersform
kan du beställa dem genom att maila info@borjesson.nu eller faxa 0156-143 26.
Fortsätt
Copyright © 2018 Börjesson Handskar AB | Webbdesign av GlokalIT | Säljarloggin
Börjesson Handskar AB, Industrigatan 10, SE-619 33 Trosa, Sweden,, Tel: +46 (0)156 - 143 20, Fax: +46 (0)156 - 143 26 E-post: info@borjesson.nu