Börjesson Handskar AB
Språk Suomi English
  Hem » Läderhattar
Kategorier
Information
Om Börjesson Handskar
Börjessons säljare
Börjessons personal
Kontakta oss

Läderhattar

Läderhattar från Australien som bara blir vackrare med åren. För den funktionella och modemedvetna friluftsfantasten och stadsmänniskan.

Attityd och funktionalitet. Jobb, jakt, fiske, fest. Ridning, MC, dans och dating. En läderhatt passar alltid, överallt. Utomhus skyddar de mot solsken, regn, värme och kyla. Under tak är de allas blickpunkt.

Overlanderhattarna är tillverkade, för hand, i Australien av australiensiska naturmaterial som vattenbuffel, känguru och krokodil. De finns i flera modeller med olika stuk, brätten, kullar, färger och prägling. Några av modellerna pryds av ett band med äkta krokodilskinn och tänder.

Det här är ett plagg som håller länge och bara blir snyggare med åren. Observera att storlekarna varierar från modell till modell. Detta beror på att de görs för hand ef ter andra normer än de europeiska. Vi har mätt upp dem enligt våra mått och angivit vilket cm-mått som passer till S-M-L-X-XL-XXL.

Visa: [ Små bilder ]   STORA bilder   Tabell      Antal: [ Några ]   ALLA
Visar 1 till 12 (av 14 produkter) Resultatsidor:  1  2  Nästa » 
Visar 1 till 12 (av 14 produkter) Resultatsidor:  1  2  Nästa » 

Copyright © 2018 Börjesson Handskar AB | Webbdesign av GlokalIT | Säljarloggin
Börjesson Handskar AB, Industrigatan 10, SE-619 33 Trosa, Sweden,, Tel: +46 (0)156 - 143 20, Fax: +46 (0)156 - 143 26 E-post: info@borjesson.nu